Vertel je verhaal met een overtuigende visual

MYSTERYLANDProfessionele visuals versterken je verhaal, ondersteunen jouw concept, overtuigen je klant of zorgen ervoor dat jij die spannende pitch wint. Een visual kan een mening positief sturen of een ander inzicht geven. Het is dus echt een specialisme waar ervaring telt.

 

 

Details en sfeer bepalen de eerste indruk

Een visual is uitgebreider dan een schets en kan uitgevoerd worden in elk gewenste gedetailleerdheid en sfeer. Het kan in zijn geheel getekend zijn, of met als ondergrond of basis een aangeleverde foto van bijvoorbeeld een locatie of sfeerbeeld.

Visuals kunnen tevens nog verder uitgewerkt worden als het belangrijk is om perspectief te tonen of een specifieke inrichting van belang is. Dit kan worden gerealiseerd met behulp van SketchUp en/of een aangeleverde perspectief of plattegrond.

Bekijk de portfolio

 

Handmatig en digitaal proces

De uitwerking in Photoshop is heel precies handwerk, alleen is tegenwoordig het papier vervangen door een Cintiq monitor. Kleur, sfeer en details en beelden, foto’s en logo’s kunnen tijdens het proces nog worden aangepast, toegevoegd.

Spoedopdrachten, op locatie en snelle leveringen

Het kan voorkomen dat jouw opdrachtgever nog snel iets visueel wil kunnen beoordelen en dat de tijdsdruk groot is. Maak je geen zorgen. In overleg kan veel. Ik kan doorgaans snel leveren en ben flexibel. Desgewenst kan ik ook op locatie komen schetsen. Dit kan wenselijk zijn voor het direct uitwisselen van ideeën tijdens het ontwerpproces of de vormgeving van het concept.

Neem even contact op over de mogelijkheden.

Neem nu contact op