Birds Eye Views geven jouw verhaal een effectief totaal overzicht

JLVisuals_NPL

Een Birds Eye View wordt ook wel vogelperspectief genoemd. Een dergelijke afbeelding is een goede manier voor het visualiseren van grote evenementen en themaparken. Ze bieden jouw opdrachtgever een effectief en overtuigend totaal overzicht. De ‘schaal’ en sfeer van het project worden in één oogopslag duidelijk.

 

 

Gedetailleerde onderdelen en sferen

De belangrijkste onderdelen of sferen kunnen worden benadrukt. Ook kunnen delen ervan meer of minder gedetailleerd worden benadrukt en uitgewerkt. Inzoomen op details, deze laten verwerken in een filmpje of animatie, of door middel van inserts (kleine detail schetsen) wat onderdelen uitlichten. De mogelijkheden zijn legio.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem nu contact op

 

Handmatig en digitaal proces

De uitwerking in Photoshop is heel precies handwerk, alleen is tegenwoordig het papier vervangen door een Cintiq monitor. Kleur, sfeer en details en beelden, foto’s en logo’s kunnen tijdens het proces nog worden aangepast, toegevoegd.

Spoedopdrachten, op locatie en snelle leveringen

Het kan voorkomen dat jouw opdrachtgever nog snel iets visueel wil kunnen beoordelen en dat de tijdsdruk groot is. Maak je geen zorgen. In overleg kan veel. Ik kan snel leveren en ben flexibel. Desgewenst kan ik ook op locatie komen schetsen. Neem even contact op over de mogelijkheden.

Bekijk de portfolio